0 0
Hrustljava slanina

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 skodelica Voda
4 trakovi Slanina
2 čajni žlički Rjavi sladkor

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Hrustljava slanina

  • 10 minut
  • Porcije 1
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Notranjost košare za cvrtje na zraku rahlo popršite s pršilnikom za kuhanje brez prijema.

Na dno košare zračnega cvrtnika vlijte malo vode.

Slanino položite v košaro, pri čemer se slanina ne sme prekrivati. Slanino cvrite 5 minut pri temperaturi 180˚C.

Slanino previdno obrnite in po vrhu potresete rjavi sladkor in po želji pokapate malo Sriracha omake. Ponovno cvrite 5 minut.
Slanino prenesite na krožnik, obložen s papirnato brisačo, in jo pustite, da se odcedi za minuto ali dve.

(Foto: pexels.com)

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Bananin frape
Naprej
Hrustljave sezamove perutničke
Nazaj
Bananin frape
Naprej
Hrustljave sezamove perutničke

Dodajte Komentar