0 0
Hrustljava skuša

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
380 g Skuša fileji
Limona
500 g Krompir
70 g Drobtine
1 žlička Dimljena sladka paprika
25 g Drobnjak
25 g Peteršilj
300 g Češnjev paradižnik
2 žlici Olivno olje
300 g Fižol stročji

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Hrustljava skuša

  • 40 minut
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 190 °C. Pekač rahlo premažite z oljem in vanj položite fileje skuše.

Iz limone naribajte lupinico. Sok polovice limone iztisnite na skušo. Pekač pokrijte s folijo in pecite 12 minut.

Medtem ko se riba peče, skuhajte krompir do mehkega.

Zmešajte lupino in sok druge polovice limone z drobtinami in papriko. Dodajte 2 žlički olja ter po eno žlico drobnjaka in peteršilja.

Z ribe odstranite folijo in odcedite morebitni sok. Mešanico drobtin premažite po ribi in jo vrnite v pečico in nepokrito pecite še 1015 minut.

Češnjeve paradižnike položite na pekač in jih zadnjih 7 minut pecite v pečici.

Odcedite krompir in dodajte preostalo olje. Vmešajte po žlico drobnjaka in peteršilja ter začinite s soljo in poprom.

Skušo postrezite s češnjevim paradižnikom, krompirjem in stročjim fižolom.

(Foto: freepik.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Sladko-kisla omaka
Naprej
Goveje empanade
Nazaj
Sladko-kisla omaka
Naprej
Goveje empanade

Dodajte Komentar