0 0
Hrustljava mehiška solata

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
350 g Fižol (pločevinka)
350 g Koruza
Čebula šalotka
1 strok Česen
1 žlica Maslo
3 žlice Olje
2 žlici Vinski kis
1/2 žličke Čili v prahu
Sol in poper
Paprika

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Hrustljava mehiška solata

LASTNOSTI:
  • Pekoče
Kuhinja:
  • 15 minut
  • Porcije 3
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Fižol in koruzo stresite na cedilo, splaknite z vodo in dajte v skledo za solato.

Papriko narežite na kocke, čebulo in česen sesekljajte in vse skupaj popražite na maslu. Pražite 5 minut in začinite.

Vse skupaj dodajte v skledo. Čez solato prelijte še kis in olje ter dobro premešajte.

(Foto: Instagram/the.food.cravers)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Hrustljava čebulna pica
Naprej
Rižota s sipo
Nazaj
Hrustljava čebulna pica
Naprej
Rižota s sipo

Dodajte Komentar