0 0
Hrustljava italijanska pica

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 paket Suhega kvasa
1/4 skodelice Vode
2 1/4 skodelice Tople vode
6 žlic + dodatno za pekače Oljčnega olja
6 skodelic Moke
1 čajna žlička soli

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Hrustljava italijanska pica

  • 1 h 40 min
  • Porcije 1
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

V topli vodi raztopite kvas. Pustite ga stati dve minuti. Dodajte preostale sestavine in dobro premešajte. Odložimo na desko in gnetemo deset minut. Postavite nazaj v skledo, pokrito z vlažno brisačo, in pustite vzhajati 30 do 40 minut.

Testo razdelimo na tri dele in ga položimo v tri pekače, ki smo jih namastili z olivnim oljem.

Testo s prsti vdolbite. Na vrh dajte naslednjo mešanico:
Na testo dodajte: grobo morsko (ali kosher) sol, sveže mlet poper, sesekljan rožmarin in timijan. Če so zelišča posušena, jih za 10 minut namočite v vodo in nato osušite na papirnatih brisačah.

Pustite vzhajati 50 do 60 minut.

Pecite pri 175 C 25 minut. Lahko potopite v oljčno olje.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Najboljše testo za pico
Naprej
Klasično testo za pico
Nazaj
Najboljše testo za pico
Naprej
Klasično testo za pico

Dodajte Komentar

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com