0 0
Hrustljava čičerika

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
420 g Čičerika odcejena
Olivno olje
1/8 žličke Kosher Sol
1/4 žličke Čili v prahu
1/4 žličke Kumina v prahu
1/4 žličke Dimljena sladka paprika
1/4 žličke Mleti koriander
1/4 žličke Kari
1/4 žličke Česen v prahu

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Hrustljava čičerika

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • Vegansko
  • 45 minut
  • Porcije 3
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 190 °C. Čičerko odcedite v cedilu in jo popolnoma posušite. Po potrebi jo osušite s papirnato brisačo.

Razporedite jo na pekač v enem sloju in pecite približno 35 do 45 minut, pri čemer vsakih deset minut stresite posodo. Ko je čičerika pečena, bo zlato rjava in v notranjosti hrustljava.

V srednje veliki skledi zmešajte vse začimbe. Ko je čičerika pečena, jo vzemite iz pečice in popršite z oljčnim oljem. Ko je vroča, jo takoj premešajte z začimbami. Dober tek!

(Foto: freepik.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Napitek za odpornost
Naprej
Bučne kroglice s pistacijo
Nazaj
Napitek za odpornost
Naprej
Bučne kroglice s pistacijo

Dodajte Komentar