0 0
Hrustljava čebulna pica

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
400 g Testo za pico
2 žlici Olivno olje
45 g Slanina
400 g Čebula
Sol in poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Hrustljava čebulna pica

  • 35 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Segrejte pečico na 200 °C.

Čebulo narežite na tanke kolobarje in jih popražite na vročem olju, da se zmehčajo.

Solite in poprajte, dodajte začimbe po okusu. Pražite še toliko časa, da čebula porumeni.

Sesekljajte slanino. Testo za pico premažite z oljem. Po testu razporedite čebulo in po vrhu potresite slanino.

Pecite 30 minut. Ko je hrustljava čebulna pica pečena, jo narežite in servirajte s tatarsko omako. Dober tek!

(Foto: Instagram/pizzasbrucks)

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Ocvrti bezeg
Naprej
Hrustljava mehiška solata
Nazaj
Ocvrti bezeg
Naprej
Hrustljava mehiška solata

Dodajte Komentar