0 0
Hrustljava čebula

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
110 g Čičerikina moka
1 žlička Kumina
1 žlička Kurkuma
1/2 žličke Pecilni prašek
180 ml Gazirana voda
2 žlici Koriander
Čebula
Olje
260 g Veganski jogurt
Metini listi
2 žlički Limonin sok

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Hrustljava čebula

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 30 minut
  • Porcije 10
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

V skledi zmešajte moko, kumino, kurkumo in pecilni prašek. Začinite. Dodajte gazirano vodo in koriander ter mešajte, dokler se ne povežejo. Dodajte čebulo in mešajte, dokler se ne združi.

V ponev brez prijema vlijte olje. V serijah po 2 minuti na vsaki strani pecite po dve jušni žlici čebulne mešanice. Prenesite na krožnik, obložen s papirnato brisačo, da se odcedi.

Medtem dajte jogurt, meto in limonin sok v majhen kuhinjski robot. Začinite. Obdelujte do gladkega.

Hrustljavo čebulo in metino omako položite na servirni krožnik. Potresite z dodatno meto. Postrezite.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pečena slanina
Naprej
Njoki v gobovi omaki
Nazaj
Pečena slanina
Naprej
Njoki v gobovi omaki

Dodajte Komentar