0 0
Hrustljav pečen krompir

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
0,5 kg Krompir
2 stroka Česen
2 žlici Parmezan nariban
1 žlička Limonina lupina
1/2 žličke Sol
Poper
2 žlici Olivno olje
1 žlica Maslo
2 žlici Peteršilj

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Hrustljav pečen krompir

  • 30 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 220 °C.

V skledi zmešajte narezan krompir, sesekljan česen, parmezan, limonino lupino, sol in črni poper. Pokapajte z oljčnim oljem in ponovno premešajte.

Segrejte ponev na srednje močnem ognju. Dodajte maslo in segrevajte, dokler se ne stopi. Dodajte krompir, kuhajte in mešajte, dokler se enakomerno ne prekrije z maslom, približno 2 minuti. Ponev prestavite v ogreto pečico.

V ogreti pečici pecite, dokler se ne zmehča, 15 do 20 minut, na polovici pečenja pa ga premešajte. Odstranite iz pečice in po vrhu posujte peteršilj.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Domači žličniki
Naprej
Bučni prigrizki
Nazaj
Domači žličniki
Naprej
Bučni prigrizki

Dodajte Komentar