0 0
Hrustljav kruh s paradižnikovim nadevom

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1 hlebec Kruh
1/4 skodelice Olivno olje
2 stroka Česen
3 x Paradižnik
1 žlička Sol

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Hrustljav kruh s paradižnikovim nadevom

  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Hlebec narežite na približno 4 cm dolge rezine.

Rezine enakomerno razporedite po pekaču. Premažite z oljčnim oljem.

Rezine pecite 2 do 3 minute ali dokler robovi ne postanejo rahlo ožgani, kruh pa hrustljav. Na kratko jih ohladite, nato pa po površini kruha postrgajte stroke česna.
V plitvo skledo postavite strgalnik. Paradižnike naribajte na velikih luknjah strgalnika. Olupek zavrzite in vmešajte sol. Poskusite in po želji dodajte še več soli.
Na vsako rezino kruha dajte približno 2 žlici paradižnikove mešanice. Pokapajte z več olja, potresite s soljo in postrezite.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Francoska omleta
Naprej
Zloženka iz zelenjave s sirom
Nazaj
Francoska omleta
Naprej
Zloženka iz zelenjave s sirom

Dodajte Komentar