0 0
Hrustljav kruh s kremnim gobovim nadevom

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 rezina Polnozrnat kruh
2 žlici Kremni sir
1 žlička Olje
2 pesti Gobe
2 žlici Mleko
1/2 žličke Gorčica
1 žlica Drobnjak

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Hrustljav kruh s kremnim gobovim nadevom

  • 15 minut
  • Porcije 1
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Kruh popecite in ga namažite z malo kremnega sira.

Medtem v ponvi segrejte olje in gobe ter pecite, dokler se ne zmehčajo. Po žlicah prilijte mleko, preostali sir in gorčico. Dobro premešajte, da se obložijo. Namažite na toast in ga posipajte z drobnjakom.

(Foto: unsplash.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Šampinjoni, polnjeni z mletim mesom
Naprej
Spomladanski zavitki
Nazaj
Šampinjoni, polnjeni z mletim mesom
Naprej
Spomladanski zavitki

Dodajte Komentar