0 0
Hrustljav krompir s parmezanom

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 žlici Maslo
650 g Krompir
½ skodelice Parmezan
½ čajne žličk Česen v prahu
1 čajna žlička Sol

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Hrustljav krompir s parmezanom

  • 45 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 220 °C. V pekač dajte maslo in ga postavite v pečico, da se maslo stopi, približno 4 minute.

Medtem ko se maslo topi, narežite krompir.

Pekač vzemite iz pečice in pustite, da se rahlo ohladi, približno 2 minuti. V maslo vmešajte parmezan, česen in zelišč po želji ter sol, da dobite pasto.

Približno 1 žličko parmezanove paste namažite na prerezano stran vsakega krompirja; krompir z prerezano stranjo navzdol položite v ponev. Postavite v ogreto pečico.

Pecite, dokler se krompir ne zmehča, parmezan pa na dnu krompirja naredi zlato skorjico, približno 25 minut.

(Foto: pexels.com)

Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Kremna gorčična omaka
Naprej
Bučna priloga
Nazaj
Kremna gorčična omaka
Naprej
Bučna priloga

Dodajte Komentar

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com