0 0
Hruškovo kuhano vino

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Hruškovo kuhano vino

  • 15 minut
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V veliki posodi na srednje nizki temperaturi zmešajte sok, vino, pomarančo, sladkor, klinčke in cimet. Med občasnim mešanjem kuhajte 5 minut ali dokler se sladkor ne raztopi. Dodajte narezano jabolko in kuhajte še 5 minut ali dokler se ne segreje.

Enakomerno razdelite v skodelice.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Vroč gin
Naprej
Piščanec s krompirjem po špansko
Nazaj
Vroč gin
Naprej
Piščanec s krompirjem po špansko

Dodajte Komentar