• Home
  • Sladice
  • “Hlebček torta” (“Bettina” – posebna specialiteta z orehi)
0 0
“Hlebček torta” (“Bettina” – posebna specialiteta z orehi)

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1/3 skodelice Maslo
3 čajne žličke Pecilni prašek
1 skodelica Kristalni sladkor
1/4 skodelice Drobno narezani oreh
1/4 čajne žličke Sol
1 1/2 skodelice Moka
2/3 skodelice Mleko
1/2 čajne žličke Mleti cimet
1 čajna žlička Vanilijev ekstrakt
1/2 čajne žličke limonin ekstrakt

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

“Hlebček torta” (“Bettina” – posebna specialiteta z orehi)

  • 45 min
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Maslo stepite, dodajte sladkor in jajce. Dobro premešamo in dodamo moko, pecilni prašek, cimet, orehe, sol, mleko, vanilijo in limonin ekstrakt. 2 minuti stepamo.

Vlijte v pekač za kruh, pripravljen z peki papirjem. Pečemo 30 minut v zmerno vroči pečici (180C).

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Solata iz jastoga in lososa
Naprej
Mentolova omaka
Nazaj
Solata iz jastoga in lososa
Naprej
Mentolova omaka

Dodajte Komentar

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com