• Home
  • Hitri kremasti piščanec
0 0
Hitri kremasti piščanec

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
4x piščančja stegna brez kosti in kože
2 čajni žlički soli za piščanca
1 čajna žlička popra za piščanca
1 žlica olje
3x Strok - česen
1X čebula - drobno sesekljana
1X Paradižnik
80 g Špinača
480 g Sladka smetana
1 čajna žlička soli
1 čajna žlička Črni poper
55 g Naribanega parmezana
2 žlici peteršilja, grobo sesekljanega

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Hitri kremasti piščanec

  • 55 min
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Celotnega piščanca posujte s soljo in poprom.

V ponvi na srednji temperaturi segrejte olje. V ponev položite piščančja stegna in jih kuhajte približno 13 minut, da koža postane čvrsta.

Piščanca nekoliko premešajte, da se enakomerno skuha. Koža mora biti na otip čvrsta.

Piščanca prepražite in ga kuhajte še 15 minut, da bo piščanec povsem kuhan.

Odstranite ga iz ponve. Dodajte česen in čebulo ter mešajte, dokler čebula ne porumeni. Paradižnik in zelje zmešajte s piščancem. Dodajte gosto smetano, sol in poper. Dodajte parmezan in peteršilj ter mešajte, dokler se omaka nekoliko ne zgosti.

Piščanca položite nazaj v ponev, na piščanca pa položite omako.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Smoothie s korenčkovo torto in kokosovo stepeno smetano
Naprej
Zdrava mineštra s svežo rukolo
Nazaj
Smoothie s korenčkovo torto in kokosovo stepeno smetano
Naprej
Zdrava mineštra s svežo rukolo

Dodajte Komentar