0 0
“Harvardska” pesa

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1 žlica Koruzni škrob
2 žlici Ali moka
2 - 4 žlice Kristalni sladkor
1/2 čajne Sol
1/4 skodelice Kis
1/4 skodelice Voda
2 žlici Maščoba (maslo ali olje)
3 skodelice Kuhana pesa, narezana na rezine

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

“Harvardska” pesa

  • 15 min
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Zmešajte koruzni škrob ali pa moko, sladkor in sol. Dodajte še kis in pa vodo ter med nenehnim mešanjem kuhajte 5 minut. Dodajte maščobo in peso ter pustite stati, dokler omaka ne postane rdeča. Po potrebi ponovno segrejte.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Juha iz rdeče pese
Naprej
Drobne curry ribje pogače
Nazaj
Juha iz rdeče pese
Naprej
Drobne curry ribje pogače

Dodajte Komentar

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com