0 0
Gratiniran koromač

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 veliki čebulici Koromač
3 stroki Česen
Olje
50 g Sir
Smetana za kuhanje

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Gratiniran koromač

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena

Odličen kot predjed ali samostojna jed.

  • 1 h 15 min
  • Porcije 6
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Predhodno segrejte pečico na 180 °C. Odrežite koromačeve čebulice in jih narežite na osminke, listnate vršičke pa shranite v majhni skledi z vodo.

Koromač položite v pekač s celimi neolupljenimi stroki česna, pokapajte z 1 žlico oljčnega olja, dodajte ščepec morske soli in črnega popra, dobro premešajte s kapljico vode, nato ga razporedite v enem sloju, pokrijte z alu folijo in pecite 1 uro. Sir grobo naribajte in ga zmešajte s smetano. Česen zmečkajte in ga zmešajte s smetano.

Koromač pustite, da se popolnoma ohladi, nato ga z žlico prelijte s kremno zmesjo, pokrijte in pustite v hladilniku čez noč.

(Foto: pexels.com)

 

Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Cvetačni mac ‘n’ cheese
Naprej
Svinjska ribica po mehiško
Nazaj
Cvetačni mac ‘n’ cheese
Naprej
Svinjska ribica po mehiško

Dodajte Komentar

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com