0 0
Grahova juha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 skodelici Grah posušen, 1 skodelica = 240 ml
1,5 l Hladna voda
1,5 kg Šunka kost
Čebula
½ čajne žličke Sol
¼ čajne žličke Črni poper
1 ščepec Majaron
3 stebla Stebelna zelena
Korenje
Krompir

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Grahova juha

  • Porcije 6
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Grah dajte v veliko posodo in ga prekrijte z nekaj centimetri hladne vode; pustite ga namakati od 8 ur do čez noč. Odcedite, sperite in grah vrnite v lonec.

V lonec dodajte 2 litra hladne vode, šunkino kost, čebulo, sol, poper in majaron. Pokrijte, zavrite in med občasnim mešanjem kuhajte 1 uro in pol.

Odstranite šunkino kost; odrežite meso, ga narežite na kocke in vrnite v juho. Dodajte zeleno, korenje in krompir. Počasi kuhajte nepokrito, dokler se zelenjava ne zmehča, približno 30 do 40 minut.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Goveja mineštra
Naprej
Tortni nadev
Nazaj
Goveja mineštra
Naprej
Tortni nadev

Dodajte Komentar