0 0
Grahov pire

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 žlici Olivno olje
450 g Grah
1 šopek Zelena čebula
1 šopek Metini listi
2 žlici Margarina
2 žlici Rjavi sladkor
Sol in poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Grahov pire

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • Vegansko
  • 20 minut
  • Porcije 6
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V veliki ponvi na srednji temperaturi segrejte olje. Dodajte zamrznjen grah, zeleno čebulo in meto; kuhajte in mešajte, dokler grah ni vroč in mehak, vendar še vedno svetlo zelen, 7 do 10 minut.

Prelijte v skledo in pretlačite, dokler grah ni popolnoma zdrobljen, vendar še vedno rahlo koščičen. Dodajte maslo, rjavi sladkor, sol in poper; mešajte, dokler se maslo ne stopi in sladkor ne raztopi.

(Foto: Getty Images)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Irski hleb
Naprej
Pečena jajca s pikantno klobaso
Nazaj
Irski hleb
Naprej
Pečena jajca s pikantno klobaso

Dodajte Komentar