0 0
Goveji zrezki v slivovi omaki

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
450 g Goveji zrezek
2 cm Ingver
Slive
2 žlici Limonin sok
2 žlici Olivno olje
95 g Šampinjoni
Paprika rdeča in zelena
2 žlici Sojina omaka
230 ml Slivov sok
1 žlica Škrob
ščepec Cimet
ščepec Gorčica mleta

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Goveji zrezki v slivovi omaki

  • 15 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Goveje meso narežite na trakove. Ingver olupite in nastrgajte.

Na eni žlici olja 5 minut pecite govedino in ingver.

Posebej na olju pražite narezano papriko in šampinjone. Po treh minutah dodajte narezane slive in pražite še 3 minute.

Zmešajte limonin sok, sojino omako, slivov sok in škrob. Mešanico vlijte v vok z zelenjavo in premešajte. Začinite s cimetom in gorčico ter vse skupaj zavrite.

Ko se omaka nekoliko zgosti, ji dodajte govedino z ingverjem. Postrezite z rižem. Dober tek!

(Foto: pixabay.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Jagodne tortice
Naprej
Borovničeve tortice
Nazaj
Jagodne tortice
Naprej
Borovničeve tortice

Dodajte Komentar