0 0
Goveji zrezki s tartufovim maslom

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Goveji zrezek
30 g Tartufovo maslo
Peteršilj
Sol in poper
Tartufi

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Goveji zrezki s tartufovim maslom

Uživajte v sočnem mesu v kombinaciji z aromatičnim in blagodejnim tartufovim maslom.

  • 15 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Segrejte žar ali ponev. Zrezke na obeh straneh začinite s soljo in poprom.

Zrezke položite na vroč žar ali ponev in jih pripravite do želene stopnje zapečenosti. Za srednje zapečene zrezke jih na vsaki strani pecite približno 3 do 4 minute.

Ko so zrezki pečeni, jih odstranite z ognja in jih pustite nekaj minut počivati. Še vroče zrezke premažite z rezino tartufovega masla. Naj se maslo stopi in prekrije zrezke z bogatim okusom.

Zrezke okrasite s sesekljanim peteršiljem in rezinami svežih črnih tartufov.

Zrezke s tartufovim maslom postrezite še vroče.

(Foto: pixabay.com)

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pire krompir s tartufi
Naprej
Mac and cheese s tartufi
Nazaj
Pire krompir s tartufi
Naprej
Mac and cheese s tartufi

Dodajte Komentar