0 0
Goveji žepki

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
400 g Goveje mleto meso
1 žlica Brusnična omaka
1 žlica Suhe brusnice sesekljane
1 žlica Žajbelj
1 žlica Drobnjak
2 stroka Česen
3 listi Listnato testo
100 g Brie sir
Jajce

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Goveji žepki

  • 1 ura
  • Porcije 10
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 220 °C. Dva pekača obložite s papirjem za peko.

V skledo dajte mleto meso, brusnično omako, brusnice, žajbelj, drobnjak in česen. Začinite s soljo in poprom. Dobro premešajte, da se sestavine povežejo.

Vsak list testa razrežite na 4 enake kvadrate. Iz mešanice mlete mase oblikujte kroglice. Na sredino testa položite 1 kos brieja. Okrog brieja oblikujte mleto meso, da ga obkrožite.

Robove testa premažite z jajcem. Stranice zavihajte navzgor, da nastane vrečica, in jo stisnite, da se nadev zapre. Ponovite s preostalim testom, mešanico mlete mase, briejem in jajcem. Položite na pripravljene pladnje.

Testo premažite z jajcem. Pecite 20 minut ali dokler se ne zlato zapeče in napihne. Postrezite z dodatno brusnično omako.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Kurkumin latte – (Zlato mleko)
Naprej
Česnovi rogljički
Nazaj
Kurkumin latte – (Zlato mleko)
Naprej
Česnovi rogljički

Dodajte Komentar