Sestavine
-
450 g Goveje mleto meso
-
35× Šampinjonimajhni
-
1/4 čajne žličke Sol
-
1/3 skodelice Sir z modro plesnijo
-
1/4 skodelice Drobtine - krušnepolnozrnate
-
3 žlice Drobnjaksesekljan
-
1/2 čajne žličke Italijanske začimbe
Navodila
Pečico segrejte na 200 °C. Gobam odstranite peclje in jih shranite. Kapice gob začinite s soljo in jih dajte na stran. Stebla zmeljite.
Zmešajte mleto govedino, mleta stebla, modri sir, drobtine, 3 žlice drobnjaka in začimbe.
V gobe enakomerno položite žlico mešanice govejega mesa. Polnjene gobe položite na pekač. Pecite v pečici 15 do 20 minut. Po želji potresite z dodatnim drobnjakom.
(Foto: pexels.com)