0 0
Goveji ragu

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 žlici Olivno olje
Goveja pečenka
1 čajna žlička Črni poper
3 čajne žličke Kosher Sol
Čebula
6 strokov Česen
2 žlici Paradižnikova pasta
200 ml Rdeče vino
1 pločevinka Konzerviran paradižnik
Lovorjev list
500 g Testenine
Parmezan

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Goveji ragu

  • 3 ure
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V ponvi na srednje visoki temperaturi segrejte olje. Začinite pečenko s poprom in 2 čajnima žličkama soli. Meso pecite, dokler ne porumeni z vseh strani, približno 10 minut. Prenesite ga na velik krožnik.

Zmanjšajte temperaturo na srednjo in vmešajte čebulo. Med pogostim mešanjem kuhajte, dokler se ne zmehča, približno 8 minut. Dodajte česen in med nenehnim mešanjem kuhajte, dokler ne zadiši, približno 1 minuto. Vmešajte paradižnikovo pasto; med nenehnim mešanjem kuhajte, dokler ne karamelizira, približno 2 minuti.

Prilijte vino in kuhajte 5 minut. Vmešajte paradižnik, lovorjev list, pečenko in preostalo 1 žličko soli. Zmanjšajte temperaturo na srednje nizko in pokrijte. Občasno mešajte, dokler se meso ne zmehča in omaka zgosti in okusi zlijejo, približno 2 uri in pol.

Odstranite in zavrzite lovorjev list. Meso prenesite na desko za rezanje in ga z dvema vilicami zdrobite. Meso vrnite v lonec in vmešajte kuhane testenine. Na vrhu dodajte nariban parmezan.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pistacijeva torta
Naprej
Brusnični nadev za palačinke
Nazaj
Pistacijeva torta
Naprej
Brusnični nadev za palačinke

Dodajte Komentar