0 0
Goveji golaž

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 kg govedine pleče
6 velikih čebul
2 žlici paradižnikove mezge
2 žlici sladke mlete paprike
4 žlice masti ali olja
3 žličke soli
1 žlička mlete ostre paprike
0.5 l vroče mesne juhe
ščepec kumine, lovorjev list

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Goveji golaž

PRAVA DOMAČA KUHINJA

  • Porcije 6
  • Enostavno

Sestavine

Navodila

Deli

Čebulo nasekljamo in prepražimo na maščobi, dodamo na koščke narezano meso, ki ga rahlo opečemo. Dodamo sol, papriko, paradižnikovo mezgo, lovor, kumino in toliko juhe, da je meso pokrito. Pokrito dušimo 2 uri. Golaž po želji začinimo z ostro papriko.

Zraven lahko ponudimo kruhove cmoke.

 

Dober tek

Koraki

1
Narejeno

Priprava

Čebulo nasekljamo in prepražimo na maščobi, dodamo na koščke narezano meso, ki ga rahlo opečemo. Dodamo sol, papriko, paradižnikovo mezgo, lovor, kumino in toliko juhe, da je meso pokrito.

Pokrito dušimo 2 uri.

Golaž po želji začinimo z ostro papriko.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Mesne kroglice v paradižnikovi omaki – čufte
Naprej
Ciabatta
Nazaj
Mesne kroglice v paradižnikovi omaki – čufte
Naprej
Ciabatta

Dodajte Komentar