0 0
Goveji bočnik v omaki s krompirjem

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 x Korenje
1 x Čebula
2 x Goveji bočnik
200 ml Belo vino
150 ml Voda
6 ml Paradižnikov koncentrat
2 x Strok - česen
Poper po okusu
Sol po okusu
Krompir po okusu
Olivno olje po okusu

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Goveji bočnik v omaki s krompirjem

Mogoče super ideja za vaše kosilo ob sobotah ali nedeljah, ko imate več časa za pripravo kosila?

  • 3 ure in 20 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Obrišite meso, da bo lepo suho in ga na malo olivnega olja na hitro popecite z obeh strani. Solite.

Vzemite meso iz posode in na maščobi, ki vam je ostala popražite še korenje in pa čebulo. Ko bosta praženi dodajte še česen in pražite še toliko časa, da bo česen lepo zadišal.

Zalijte z vinom, vodo, dosolite, dodajte meso in pecite pokrito v pečici na 180 stopinj do 3 ure (odvisno kako veliki so kosi mesa) oziroma toliko časa dokler meso ne odstopi od kosti.

Spasirajte omako in jed postrežite s kuhanim krompirjem.

(Foto: Getty Images)

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Domača žar omaka
Naprej
Kako pripraviti najboljšo polento?
Nazaj
Domača žar omaka
Naprej
Kako pripraviti najboljšo polento?

Dodajte Komentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here