0 0
Goveja juhica

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
3 l Voda
1.5 x Paradižnik
Poper po okusu
Sol po okusu
Zelenjava zelenjava za juho
1 kg Goveje meso
Jušni rezanci po občutku

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Goveja juhica

Za vse ljubitelje govejih juhic...

  • 3 ure
  • Porcije 9
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Mozgovne kosti in pa meso dajte v vodo, dodajte še zelenjavo in poprova zrna ter kuhajte 3 do 4 ure.

Juha nikakor ne sme preveč vreti. Kuhajte jo na 3/4 pokrito s pokrovko.

Zadnjo uro kuhanja juho še posolite (zato da v juho pride več hranilnih snovi iz mesa in kosti in ji bo dalo tudi več okusa).

Kuhano juho precedite.

Če juho postrežete z jušnimi rezanci, jih skuhajte posebej v vreli slani vodi.

V rezancih je še precej moke, ki bi juho napravila motno.

Dober tek!

(Foto: Getty Images)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Polnjene paprike iz pečice
Naprej
Brokolijevi kroketi
Nazaj
Polnjene paprike iz pečice
Naprej
Brokolijevi kroketi

Dodajte Komentar