0 0
Govedina v gorčični omaki

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
700 g Goveje meso - bočnik
400 g Korenje
2 x Čebula
120 ml Worcester omaka
3 žlice Gorčica

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Govedina v gorčični omaki

  • 4 h
  • Porcije 6
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 160 ºC.
Govedino narežite na 5 cm velike koščke, jih začinite s poprom in ščepcem morske soli ter jih 8 minut na suho pražite v vroči posodi skupaj s kostmi.

Medtem operite in obrežite korenje, ga narežite na 5 cm velike koščke in jih položite v ponev z 1 žlico olivnega olja.

Čebulo razrežite na četrtine ter jo razdrobite in dajte v ponev. Mešajte.

Ko se meso lepo obarva, ga preložite v ponev, nato vmešajte worcestersko omako in gorčico ter prelijte z 600 ml vrele vode.
Pokrijte in pecite v pečici približno 4 ure. Po potrebi dodajte kanček vode. Poskusite, začinite in postrezite.

(Foto: pexels.com)

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Mesni hlebček
Naprej
Paradižnikovi polpeti
Nazaj
Mesni hlebček
Naprej
Paradižnikovi polpeti

Dodajte Komentar