0 0
Govedina s špinačo

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
3 x Strok - česen
200 g Govedina
Sojina omaka
Sol
Poper - mleti
Olivno olje
200 g Mlada špinača sveža mlada špinača

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Govedina s špinačo

Super recept za res hitro kosilo ali pa večerjo. Zraven se odlično prileže tudi kuhan riž, kuskus, testenine, pire krompir ali polenta.

  • 25 minut
  • Porcije 1
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Goveje meso narežite na trakove in ga marinirate v mešanici soli, mletega popra, sojine omake in malo olivnega olja.

Operite špinačo in osušite. Olupite česen in na drobno nasekljajte ali strite.

Segrejte ponev in v njej na kratko popražite marinirano govedino. Ko so vsi kosi popraženi, meso stresite v posodico in pokrijte.

V ponev, v kateri ste popražili meso, vlijte zares le malo olivnega olja, nato pa v njej na hitro popražite dva stroka česna. Dodajte špinačo in počakajte, da sle ta uvene in zmehča.

Dodajte preostali strok česna in popraženo goveje meso. Dobro premešajte in postrežite skupaj s prilogo po vaši izbiri.

Predlagane priloge: Pire krompir, kuhan riž.

(Foto: Getty Images)

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Omaka s tuno
Naprej
Pečena svinjina z jabolki
Nazaj
Omaka s tuno
Naprej
Pečena svinjina z jabolki

Dodajte Komentar