Sestavine
-
3 x Strok - česen
-
200 g Govedina
-
Sojina omaka
-
Sol
-
Poper - mleti
-
Olivno olje
-
200 g Mlada špinačasveža mlada špinača
Navodila
Goveje meso narežite na trakove in ga marinirate v mešanici soli, mletega popra, sojine omake in malo olivnega olja.
Operite špinačo in osušite. Olupite česen in na drobno nasekljajte ali strite.
Segrejte ponev in v njej na kratko popražite marinirano govedino. Ko so vsi kosi popraženi, meso stresite v posodico in pokrijte.
V ponev, v kateri ste popražili meso, vlijte zares le malo olivnega olja, nato pa v njej na hitro popražite dva stroka česna. Dodajte špinačo in počakajte, da sle ta uvene in zmehča.
Dodajte preostali strok česna in popraženo goveje meso. Dobro premešajte in postrežite skupaj s prilogo po vaši izbiri.
Predlagane priloge: Pire krompir, kuhan riž.
(Foto: Getty Images)