• Domov
  • Govedina po mongolsko
0 0
Govedina po mongolsko

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Govedina po mongolsko

  • Srednje

Navodila

Deli

V plastično vrečko, ki jo je mogoče ponovno zapreti, dajte zrezek in koruzni škrob. Vrečko pretresite, da se zrezek enakomerno obloži s koruznim škrobom. Zrezek naj počiva 10 minut.

V veliki ponvi na srednje visoki temperaturi segrejte oljčno olje. Zrezek kuhajte in mešajte, dokler enakomerno ne porjavi, 2 do 4 minute. Sesekljano čebulo, česen, zrezek, zeleno čebulo, sojino omako, vodo, rjavi sladkor, nariban ingver in omako hoisin dajte v lonec za počasno kuhanje. Kuhajte na nizki stopnji približno 4 ure.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Kitajska rebrca
Naprej
Krompirjevi zavitki
Nazaj
Kitajska rebrca
Naprej
Krompirjevi zavitki

Dodajte Komentar