0 0
Gochujang testenine

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
250 g Testenine
2 žlici Olivno olje
4 stroki Česen
2 žlici Gochujang (korejska omaka s čilijem)
1 žlica Paradižnikova pasta
80 ml Veganska kisla smetana
1 žlica Kokosovo maslo
Sol in poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Gochujang testenine

Kuhinja:
  • 20 minut
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Zavrite lonec s slano vodo. Testenine skuhajte in prihranite 100 ml vode za testenine.

Medtem na srednji temperaturi segrejte oljčno olje in prepražite sesekljan česen, da se zmehča in postane dišeč.

Dodajte gochujang in paradižnikovo pasto ter ju pražite 1 minuto. Prilijte smetano in premešajte. Dodajte kuhane testenine skupaj 100 ml prihranjene vode in kuhajte, dokler se ne zgostijo. Začinite s soljo po okusu.

Prenesite na krožnik in na koncu posujte s črnim poprom in svežim peteršiljem.

(Foto: pixabay.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pomarančni kruh
Naprej
Zelenjavna štruca
Nazaj
Pomarančni kruh
Naprej
Zelenjavna štruca

Dodajte Komentar