Sestavine
-
2 žlici Olje
-
1× Čebula
-
1× Paprika
-
2 stroka Česen
-
1 žlička Pehtran
-
2 žlici Sojina omaka
-
1 list Listnato testo
-
200 g Gobe
Navodila
Pečico segrejte na 200 °C.
Segrejte olje in prepražite narezano čebulo, da se zmehča. Dodajte sesekljano rdečo papriko in kuhajte še nekaj minut.
Dodajte gobe, zelišča in sesekljan česen ter pražite, dokler se gobe ne skuhajo.
Dodajte sojino omako. Listnato testo razvaljajte in razrežite na kvadrate. Na sredino vsakega kvadrata dajte gobji nadev in ga prepognite.
Zatesnite in po želji s sojinim mlekom premažite zgornji del peciva.
Postavite v pečico in pecite približno 15 minut oziroma dokler se zlato rjavo ne obarva.
(Foto: pixabay.com)