0 0
Gobova skorjica

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 list Listnato testo
2 žlici Olivno olje
500 g Gobe
2 stroka Česen
250 g Rikota
1 x Muškatni orešček nariban
10 g Peteršilj
50 g Rukola

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Gobova skorjica

  • 40 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 220°C in vanjo položite pekač. Testo odvijte na peki papir in okrog njega naredite rob 2 cm. Testo (še vedno na pergamentu) položite na pekač in ga pecite 10-15 minut.

Medtem ko se testo peče, v veliki ponvi s pokrovko segrejte olje in gobe. Pražite 3 minute in mešajte. Dodajte narezan česen, nato pa kuhajte še 1 min.

Zmešajte strt česen z rikoto in muškatnim oreščkom ter dobro začinite. Pecivo vzemite iz pečice in previdno potisnite navzdol naraslo sredino. Premažite ga z rikoto, nato pa z žlico položite gobe in česen. Pecite 5 minut, nato pa potresite peteršilj in rukolo

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Rdeče kuhano vino z medom
Naprej
Mafini za noč čarovnic
Nazaj
Rdeče kuhano vino z medom
Naprej
Mafini za noč čarovnic

Dodajte Komentar