0 0
Gobova pašteta

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1 žlica Olivno olje
50 g Čebula šalotka
120 g Šitake
1 strok Česen
70 g Kostanjeve gobe
1 žlička Sojina omaka
2 žlički Peteršilj
50 g Mehki sir

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Gobova pašteta

  • 20 minut
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V ponvi na srednjem ognju segrejte olje, nato dodajte sesekljano šalotko in pražite 5 minut, dokler ne porumeni.

Dodajte vse gobe in nekoliko zvišajte temperaturo. Kuhajte 5 minut, da se gobe zmehčajo in iz njih izhlapi vsa tekočina.

Dodajte sesekljan česen in poper, kuhajte še 1 minuto, nato dodajte sojino omako in peteršilj, premešajte, odstavite z ognja in pustite, da se ohladi.

Gobe dajte na desko za rezanje in jih drobno sesekljajte, nato jih dodajte v skledo s kremnim sirom, premešajte in postavite v hladilnik. Postrezite s hrustljavim kruhom.

(Foto: Instagram/especiallyvegan)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Špageti v toastu
Naprej
Bešamel
Nazaj
Špageti v toastu
Naprej
Bešamel

Dodajte Komentar