0 0
Gobova juha z morskimi sadeži

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

450 g Morski sadeži
1 žlica Olivno olje
Čebula
2 stroka Česen
400 g Gobe
4 skodelice Piščančja juha
1 skodelica Zgoščena smetana
1/2 čajne žličke Timijan
Sol in poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Gobova juha z morskimi sadeži

  • 1 ura
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V velikem loncu na srednji temperaturi segrejte oljčno olje. Dodajte na kocke narezano čebulo in sesekljan česen ter ju pražite, dokler se ne zmehčata, približno 5 minut.

V lonec dodajte narezane gobe in še naprej dušite, dokler se gobe ne zmehčajo in porjavijo, približno 10 minut.

V lonec dodajte piščančjo juho in zavrite. Zmanjšajte temperaturo in juho kuhajte približno 10 minut.

V lonec dodajte mešanico morskih sadežev in pustite, da se kuhajo 5 do 10 minut ali dokler niso popolnoma kuhani.

V lonec dodajte smetano in posušen timijan ter premešajte. Juho začinite s soljo in poprom po okusu.

Juho kuhajte še 5 do 10 minut, dokler se ne segreje.

Gobovo juho z morskimi sadeži postrezite vročo, okrašeno s sesekljanim svežim peteršiljem. Uživajte!

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Tunina paprika
Naprej
Matcha ovsena kaša
Nazaj
Tunina paprika
Naprej
Matcha ovsena kaša

Dodajte Komentar