Sestavine
-
1× Testo za pito
-
400 g Šparglji
-
200 g Gobe
-
1× Čebula
-
2 stroka Česen
-
4× Jajce
-
1 skodelica Mleko
-
Sol in poper
-
1 skodelica Sirnariban
-
1 žlica Olivno olje
Navodila
Segrejte pečico na 190 °C.
Razvaljajte testo za pito in ga položite v pekač za pito.
V veliki ponvi na srednji temperaturi segrejte oljčno olje. Dodajte narezane šparglje, gobe, čebulo in česen ter kuhajte 5-7 minut oziroma dokler se zelenjava ne zmehča.
V veliki skledi stepite jajca, mleko, sol in poper. Kuhano zelenjavo dodajte jajčni mešanici in jo premešajte. Mešanico vlijte v pekač za pito in potresite s sirom.
Pecite 35-40 minut.
(Foto: pexels.com)