0 0
Gobov kanape

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1 list Vlečeno testo
1 žlica Sojino mleko
1 žlica Olje
10× Gobe
Timijan
60 ml Sojina smetana
Sol in poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Gobov kanape

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 20 minut
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 220 °C in pekač obložite s peki papirjem.

Testo položite na ravno površino in z okroglim rezalnikom iz njega izrežite kroge. Položite jih na pekač. Z manjšim okroglim rezalnikom nežno potisnite v sredino vsakega kroga, da nastane rahla vdolbina – ta ne sme prerezati testa.

Vsak krog položite na obložen pekač in zunanji del premažite s sojinim mlekom. Pecite 10 minut, dokler se testo ne dvigne in zlato zapeče.

Medtem v ponvi segrejte olje in 5 minut pražite gobe in timijan, da se zmehčajo. Z žlico vmešajte sojino smetano in premešajte. Po okusu začinite z morsko soljo in veliko črnega popra.

Pekač previdno vzemite iz pečice. Sredine testenih skodelic potisnite navzdol, nato pa v vsako od njih z žličko nadevajte gobji nadev. Postrezite tople. Dober tek!

(Foto: unsplash.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Veganske cimetove rolice
Naprej
Veganska klobasna rolica
Nazaj
Veganske cimetove rolice
Naprej
Veganska klobasna rolica

Dodajte Komentar