0 0
Gaspačo

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

800 g Paradižnik
Kumara
1 strok Česen
1/2 Rdeča paprika
2 žlici Rdeči vinski kis
2 žlički Voda
75 ml Olivno olje
Sol in poper
Bazilika

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Gaspačo

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 15 minut
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Zmiksajte paradižnik, kumare, poper, česen, kis in vodo. Mešajte do gladkega, nato dodajte olje in še malo premešajte. Poskusite in začinite s soljo in poprom.

Medtem v veliko ponev vlijte olje. Dodajte rezine kruha in pecite, dokler ne postane zlat in hrustljav. Odstranite z ognja, začinite s soljo in pustite, da se ohladi.

Gaspačo razdelite v sklede, dodajte baziliko, kocke hrustljavega kruha in kapljico olja.

(Foto: freepik.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pečen tofu
Naprej
Tempeh
Nazaj
Pečen tofu
Naprej
Tempeh

Dodajte Komentar