0 0
Fritata

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
4 x Roti kruh
8 x Jajce
2 žlici Mangov čatni
50 g Sir
200 g Špinača
Oljčno olje
1/2 Čebula
Vinski kis
2 žlici Jogurt

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Fritata

LASTNOSTI:
    Kuhinja:
    • 30 min
    • Porcije 6
    • Lahko

    Sestavine

    Navodila

    Deli

    Pečico segrejte na 200 °C in rahlo popecite kruhke.

    Medtem stepite jajca s polovico mangovega čatnija. Na grobo naribajte večino sira, sesekljajte in dodajte špinačo, nato pa raztrgajte opečene kruhke. Dodajte ščepec morske soli in črnega popra ter vse skupaj dobro premešajte. V ponev dajte 1 žlico olivnega olja in vanjo vlijte jajčno mešanico. Naribajte preostali sir in ga potresite.

    Ponev 1 minuto stresajte, nato pa jo za 10 minut postavite v pečico. Medtem naribajte čebulo, jo zmešajte s ščepcem soli in z 1 žlico rdečega vinskega kisa.

    Fritato postrezite z jogurtom in preostalim mangovim čatnijem.

    (Foto: pexels.com)

    Njami Njami

    Mnenja o Receptu

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Nazaj
    Namaz iz jajčevca
    Naprej
    Mesni hlebček
    Nazaj
    Namaz iz jajčevca
    Naprej
    Mesni hlebček

    Dodajte Komentar