0 0
Francoski opečenec

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 x Jajca
2 žlici Mleko
Sol
Črni poper
2 rezini Kruh
Oljčno olje

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Francoski opečenec

Šnite

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
Kuhinja:
  • 30 min
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Jajca razbijte v skledo za mešanje.
Dodajte mleko ter začinite s ščepcem soli in popra.
Jajca in mleko nežno stepite.

Ponev postavite na srednjo temperaturo, da se segreje.

V jajčno zmes potopite 1 rezino kruha ter jo nekajkrat obrnite, da bo dobro obložena.
V ponev dodajte ½ žlice olivnega olja. Namočen kruh položite v ponev.

Na vsaki strani ga pecite 2 do 3 minute oziroma dokler ne postane zlato-rumen in zapečen.
Šnite postrezite z narezkom ali s sadno marmelado.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Kokosov kruh
Naprej
Spomladanska piščančja obara
Nazaj
Kokosov kruh
Naprej
Spomladanska piščančja obara

Dodajte Komentar