0 0
Fižolova pleskavica

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
400 g Fižol (pločevinka)
Korenje
1 strok Česen
2 čajni žlički Kumina
2 čajni žlički Dimljena sladka paprika
1/2 čajne žličke Sol
Jajce
1/4 skodelice Drobtine panko 1 skodelica = 240 ml

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Fižolova pleskavica

  • 90 minut
  • Porcije 6
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Zmiksajte fižol, naribano korenje, česen in začimbe v grobo maso. Dodajte jajce in drobtine ter  zmes enakomerno premešajte.

Mešanico prenesite v skledo, pokrijte in ohlajajte vsaj eno uro.

Iz mešanice oblikujte 6 enakih polpetov.

Na žaru jih pecite 4 do 5 minut na vsaki strani ali dokler se na zunanji strani ne naredi skorja. Če uporabljate sir, dodajte narezan sir v zadnji minuti peke na žaru.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Flancati
Naprej
Zlati ocvrtki
Nazaj
Flancati
Naprej
Zlati ocvrtki

Dodajte Komentar