0 0
Fižolov nadev

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 žlica Olivno olje
250 g Klobasa
Rdeča čebula
Paprika - rdeča
2 stroka Česen
2 žlički Kumina
2 žlički Dimljena sladka paprika
ščep Čilijevi kosmiči
800 g Konzerviran paradižnik
2 žlički Javorjev sirup
800 g Fižol konzerva
100 g Mocarela sir
Kruh
Koriander sveži listi

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Fižolov nadev

LASTNOSTI:
  • Pekoče
  • 30 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V veliki ponvi na srednji temperaturi segrejte olje. Dodajte narezano klobaso. Med mešanjem kuhajte 2 minuti, nato dodajte narezano čebulo, papriko in česen. Ob občasnem mešanju kuhajte 5 minut ali dokler se ne zmehča.

Dodajte kumino, papriko v prahu in čili. Med mešanjem kuhajte 1 minuto. Dodajte narezane paradižnike in javorjev sirup. Začinite. Pokrito kuhajte 6 minut. Dodajte fižol in nepokrito kuhajte 2 minuti oziroma dokler se ne segreje.

Žar v pečici segrejte na visoko temperaturo. Mešanico fižola potresite s sirom. Pod žarom pecite 2-3 minute ali dokler se sir ne stopi in pozlati. Postrezite s kruhom in po želji posujte s koriandrom.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pina colada torta
Naprej
Veganska krompirjeva pita
Nazaj
Pina colada torta
Naprej
Veganska krompirjeva pita

Dodajte Komentar