0 0
Fižol “Schnitzel”

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

4 x Rezina slanina
1 čajna žlička Sol
1 kg Fižol
1/4 čajne žličke Črni poper
3 x Srednje velika čebula, narezana na rezine
1 skodelica ali več Vroča voda
2 skodelicI Narezan paradižnik

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Fižol “Schnitzel”

  • 2 h
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Slanino narežite na kocke in jo popražite, da postane hrustljava. Čebulo narežite na rezine in jo pražite, dokler se ne zmehča.

Paradižnik narežite na majhne (3 cm) koščke in jih rahlo popecite s slanino in čebulo.

Dodajte fižol, začimbe in vrelo vodo. Pokrijte in zelo počasi kuhajte, dokler fižol ne postane mehak. Po potrebi dolijte vodo, da bo ob fižolu ostalo še malo omake.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Kroketi iz sladkega krompirja
Nazaj
Kroketi iz sladkega krompirja
špinača
Naprej
Vrezana špinača
Kroketi iz sladkega krompirja
Nazaj
Kroketi iz sladkega krompirja
špinača
Naprej
Vrezana špinača

Dodajte Komentar