0 0
Filan krompir

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 x Jajce
6 x Krompir
200 g Kruh star kruh
Sol po okusu
Piščanec piščanec v zelenjavni omaki, po okusu

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Filan krompir

Povsem preprosta in okusna jed brez velikega napora, za vse ljubitelje krompirja.

  • 60 minut
  • Porcije 3
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Star kruh zmeljite v drobtine. Dajte nato drobtine v posodo in dodajte jajce. Dobro premešajte, solite in ostanke mesa, ki naj bo narezan na kocke. Kadar so kosi zelenjave večji, jih prav tako narežite na kocke. Dodajte tudi omako. Dobiti morate gosto zmes, ki ne sme biti tekoča.

Olupite krompir, prerežite na pol in obe polovici nekoliko izdolbite (izdolbeno in narezano dodajte zmesi s piščancem). Polovico krompirja napolnite z mesno zmesjo in čezenj poveznite še drugo polovico krompirja.

Krompir zložite na pomaščen pladenj in pecite 45 minut pri 190°C v pečici. Jed postrežite skupaj z vašo najljubšo solato.

(Foto: Getty Images)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Cvetačni krekerji
Naprej
Musaka s fižolom
Nazaj
Cvetačni krekerji
Naprej
Musaka s fižolom

Dodajte Komentar