Sestavine
-
2 x Jajce
-
6 x Krompir
-
200 g Kruhstar kruh
-
Solpo okusu
-
Piščanecpiščanec v zelenjavni omaki, po okusu
Navodila
Star kruh zmeljite v drobtine. Dajte nato drobtine v posodo in dodajte jajce. Dobro premešajte, solite in ostanke mesa, ki naj bo narezan na kocke. Kadar so kosi zelenjave večji, jih prav tako narežite na kocke. Dodajte tudi omako. Dobiti morate gosto zmes, ki ne sme biti tekoča.
Olupite krompir, prerežite na pol in obe polovici nekoliko izdolbite (izdolbeno in narezano dodajte zmesi s piščancem). Polovico krompirja napolnite z mesno zmesjo in čezenj poveznite še drugo polovico krompirja.
Krompir zložite na pomaščen pladenj in pecite 45 minut pri 190°C v pečici. Jed postrežite skupaj z vašo najljubšo solato.
(Foto: Getty Images)