0 0
Fetin dip

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Datelj
3 žlice Olive
3 žlice Pinjole
200 g Sir feta
1 žlica Peteršilj
1 žlica Limonina lupina
2 žlici Olivno olje
1 žlica Med
Kruh

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Fetin dip

  • 15 minut
  • Porcije 6
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Po 1 žlico sesekljanih datljev, oliv in pinjole dajte na stran.

V skledo dajte feto, peteršilj, limonino lupino, olje ter preostale datlje, olive in pinjole. Začinite s poprom. Premešajte, da se sestavine povežejo. Prenesite na servirni krožnik.

Dip pokapajte z medom. Obložite s prihranjenimi datlji, olivami, pinjolami in peteršiljem. Postrezite s popečenim hrustljavim kruhom in narezano zelenjavo ali pa s hrustljavimi tortiljami.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Brokolijeva rižota
Naprej
Hrustljave puranje posteljice
Nazaj
Brokolijeva rižota
Naprej
Hrustljave puranje posteljice

Dodajte Komentar