• Home
  • Enostaven piščanec teriyaki
0 0
Enostaven piščanec teriyaki

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 žlici Sezamovo olje
6x Piščančja stegna brez kosti
2x Strok - česen
1x Ingver
50 g Med
30 ml Sojina omaka
1 žlica Rižev vinski kis
1 žlica Sezamovo seme
4x Mlada čebula
za postrežbo lepljiv riž
za postrežbo spomladanska zelenjava

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Enostaven piščanec teriyaki

Za pripravo potrebujete le 20 minut! Postrezite ga z lepljivim rižem in dušenim zelenjem.

  • 20 min
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Segrevajte olje na srednji temperaturi. Dodajte piščanca in ga pražite 7 minut oziroma dokler se ne zlato rjavo obarva. Dodajte česen in ingver ter ju pražite 2 minuti. Dodajte med, sojino omako, kis in 100 ml vode ter premešajte.

Zavrite in na srednji temperaturi kuhajte od 2 do 5 minut, da se piščanec prekrije z gosto, lepljivo omako.

Potresite z zeleno čebulo in sezamovimi semeni, nato pa s piščancem postrezite riž in dušeno zelenjavo

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Hitra Žafranova piščančja obara z zelenjem in čičerko
Naprej
Testenine s škampi in limono
Nazaj
Hitra Žafranova piščančja obara z zelenjem in čičerko
Naprej
Testenine s škampi in limono

Dodajte Komentar