0 0
Dušeno kislo zelje

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 x Strok - česen
1 x Čebula
2 žlici Moka
1 kg Kislo zelje
Poper v zrnju
Olje
1 x Lovorjev list
Rdeča paprika 1 konica noža

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Dušeno kislo zelje

LASTNOSTI:
    Kuhinja:

    Vsak posameznik pripravi to priljubljeno jed na malo drugačen način. Jed se zelo prileže skupaj s krompirjem in pečenico.

    • Porcije 4
    • Lahko

    Sestavine

    Navodila

    Deli

    Dajte v lonec zelje, zalijte z vodo da bo zelje prekrito, dodajte lovorjev list in poper ter kuhajte približno 30 minut. Solite le po potrebi.

    v ponvi medtem segrejte olje in prepražite na drobno sesekljano čebulo. Ko čebula postekleni, dodajte strt česen in počakajte, da bo lepo zadišal.

    Potresite z moko in pa rdečo papriko ter pražite toliko časa, da moka porumeni. Vmes konstantno mešajte. Po potrebi zalijte z vodo in pokuhajte. H kislemu zelju prilijte prežganje, dobro premešajte in na majhnem ognju kuhajte še 10 minut. Jed postrezite skupaj s pečenicami.

     

     

    Njami Njami

    Mnenja o Receptu

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Nazaj
    Školjke na hitro
    Naprej
    Govedina po azijsko
    Nazaj
    Školjke na hitro
    Naprej
    Govedina po azijsko

    Dodajte Komentar