0 0
Dušena rabarbara

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 kg Rabarbara
5 cm velik kos Ingver
300 g Sladkor
10 g Timijan

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Dušena rabarbara

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • Vegansko

Odlična prikuha ali predjed.

  • 20 min
  • Porcije 10
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

2 kg rabarbare obrežite in narežite na 1 cm velike rezine, ki jih nato položite v veliko, globoko ponev.
Olupite in naribajte 5 cm velik kos ingverja, nato dodajte 300 g sladkorja in 1 šopek svežega timijana ter dobro premešajte.

Ponev postavite na srednje močan ogenj in zavrite. Ob občasnem mešanju kuhajte 15 minut, da se zmehča.
Ponev odstavite z ognja, odstranite timijan in pustite, da se ohladi.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Karbonarina torta
Naprej
Pice Portabello v samo 10 minutah
Nazaj
Karbonarina torta
Naprej
Pice Portabello v samo 10 minutah

Dodajte Komentar