• Home
  • Dušena govedina s fižolom
0 0
Dušena govedina s fižolom

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1.5 kg Goveji hrbet pusti goveji hrbet
1 x Čebula
1 žlica Sladkor vlažen sladkor
3 dag Margarina
0.5 kg Fižol
1 žlica Moka
Poper po okusu
Sol po okusu
Ingver po okusu

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Dušena govedina s fižolom

  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Fižol je treba namakati čez noč.

Čebulo na drobno sesekljajte, prepražite na margarini, dodajte moko, začimbe, sladkor, fižol in vodo.

Meso in zelenjavo dušimo zelo nežno 4 ure ali celo 5 ur.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Brazilska enolončnica
Naprej
Dušena goveja golenja krača (s knedlji)
Nazaj
Brazilska enolončnica
Naprej
Dušena goveja golenja krača (s knedlji)

Dodajte Komentar

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com