0 0
Domači vlivanci

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

150 g Moka
80 ml Mleko
ščepec Sol
Jajce

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Domači vlivanci

  • 10 minut
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

V skledo stresite moko in naredite jamico. Vanjo ubijte jajce, vlijte mleko in dodajte ščepec soli.

Sestavine premešajte in zgnetite, da dobite gladko testo.

Testo narežite na rezance in jih kuhajte v slanem kropu približno 3 minute, da vlivanci priplavajo na vrh. Dobro jih odcedite in postrezite z domačo juho.

(Foto: pixabay.com)

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Tiramisu
Naprej
Osje gnezdo
Nazaj
Tiramisu
Naprej
Osje gnezdo

Dodajte Komentar