0 0
Domači krekerji

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Štručka
Olje
1/2 žličke Kosmiči morske soli

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Domači krekerji

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 20 minut
  • Porcije 8
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 220 °C. 2 pekača obložite s papirjem za peko.

Narežite žemljice na 5 mm rezine. Položite jih na pripravljena pladnja. Poškropite z oljem. Potresite z morsko soljo. Pecite 5 do 6 minut ali dokler ne postanejo zlate in hrustljave. Ohladite in postrezite s sirom, pršutom in z zelenjavo po želji.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Božično kosilo
Naprej
Kavni krofi
Nazaj
Božično kosilo
Naprej
Kavni krofi

Dodajte Komentar